Να στείλετε μήνυμα

Πετώντας υδραυλικός μεταφορέας, άθλοι GEN hengtong.
Η καλή εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα σημαντικό μέρος της ποιότητας των προϊόντων,
Η αναζήτηση της ποιότητας των προϊόντων συγχρόνως, δίνουμε περισσότερη προσοχή στη ικανοποίηση πελατών!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταυδραυλική μηχανή τροχιάς

Υδραυλικός κινητήρας με προσαρμοσμένη τροχιά πίεσης για μηχανήματα κατασκευής

Υδραυλικός κινητήρας με προσαρμοσμένη τροχιά πίεσης για μηχανήματα κατασκευής

 • Υδραυλικός κινητήρας με προσαρμοσμένη τροχιά πίεσης για μηχανήματα κατασκευής
 • Υδραυλικός κινητήρας με προσαρμοσμένη τροχιά πίεσης για μηχανήματα κατασκευής
 • Υδραυλικός κινητήρας με προσαρμοσμένη τροχιά πίεσης για μηχανήματα κατασκευής
Υδραυλικός κινητήρας με προσαρμοσμένη τροχιά πίεσης για μηχανήματα κατασκευής
Λεπτομέρειες:
Place of Origin: NINGBO
Μάρκα: HELM TOWER
Model Number: MCRE05
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: Προσαρμοσμένο Προϊόν: Γερότορ Γερόλερ Υδραυλικός κινητήρας
Τύπος στερέωσης: Φλάνς ή άξονας Application: Agricultural, Construction, Industrial Machinery
Μέγιστη πίεση: 17.5-22 MPa Χρησιμοποιείται για: Μηχανήματα κατασκευής

Περιγραφή του προϊόντος:

Ο υδραυλικός κινητήρας Orbit είναι διαθέσιμος σε μια σειρά από χρώματα προσαρμοσμένα για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και μπορεί να τοποθετηθεί είτε μέσω φλάντζας είτε με άξονα.Αυτή η ευελιξία το καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του υδραυλικού κινητήρα Orbit είναι η υψηλή ικανότητα ροπής.Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση σε εφαρμογές βαριάς χρήσης, όπου η ισχύς και η αξιοπιστία είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Εκτός από τις δυνατότητες υψηλής ροπής, ο υδραυλικός κινητήρας Orbit έχει επίσης σχεδιαστεί για να αντέχει υψηλές πιέσεις.καθιστώντας την ισχυρή και αξιόπιστη επιλογή για χρήση σε απαιτητικά βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Συνολικά, ο υδραυλικός κινητήρας Orbit είναι μια υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη επιλογή για όποιον χρειάζεται έναν ισχυρό υδραυλικό κινητήρα για τους γεωργικούς, κατασκευαστικούς ή βιομηχανικούς μηχανισμούς του.Οι δυνατότητες υψηλής ροπής και το ανθεκτικό σχεδιασμό του το καθιστούν ιδανική επιλογή για χρήση σε εφαρμογές βαριάς χρήσης, όπου η αξιοπιστία και η απόδοση είναι ουσιώδεις.

 

Εφαρμογές:

Ο υδραυλικός κινητήρας MCRE05 μπορεί να αντέξει υψηλές πιέσεις έως 17,5-22 MPa, καθιστώντας τον ιδανικό για εφαρμογές βαριάς χρήσης.δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τη σωστή επιλογή τοποθέτησης για την εφαρμογή σαςΤο εξατομικευμένο χρώμα επιτρέπει επίσης στο προϊόν να συγχωνεύεται με το μηχάνημα.

Ο υδραυλικός κινητήρας MCRE05 είναι ένας υδραυλικός κινητήρας gerotor geroler, που σημαίνει ότι έχει υψηλή απόδοση και χαμηλό θόρυβο.καθιστώντας το ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή ροπή και χαμηλή ταχύτηταΟ υδραυλικός κινητήρας είναι ιδανικός για χρήση σε εξοπλισμό, όπως στροφές, τροφοδοσίες και αναμεικτές, οι οποίες απαιτούν υψηλή ροπή για να λειτουργήσουν σωστά.

Αυτός ο υδραυλικός κινητήρας υψηλής ροπής είναι ιδανικός για εφαρμογές όπου η αξιοπιστία και η αντοχή είναι απαραίτητες.το οποίο το καθιστά ιδανικό για χρήση σε κατασκευαστικό εξοπλισμό, γεωργικά μηχανήματα και βιομηχανικές εφαρμογές.

Συμπερασματικά, ο HELM TOWER MCRE05 είναι ένας υδραυλικός κινητήρας υψηλής ροπής που είναι κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.και η υψηλή ροπή του το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές βαριάς χρήσηςΗ ευελιξία, η αποτελεσματικότητα και ο χαμηλός θόρυβος του κινητήρα τον καθιστούν δημοφιλή επιλογή τόσο για τους κατασκευαστές βιομηχανικών μηχανημάτων όσο και για τους τελικούς χρήστες.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμόστε τον υδραυλικό κινητήρα HELM TOWER MCRE05 Gerotor Geroler σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας με τις υπηρεσίες προσαρμογής προϊόντων μας.Ο υδραυλικός κινητήρας υψηλής ροπής μας είναι κατάλληλος για μια ποικιλία εφαρμογώνΚατασκευασμένο στο NINGBO, ο υδραυλικός κινητήρας μας έχει μέγιστη πίεση 17,5-22 MPa και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μηχανήματα κατασκευής.Επιλέξτε από τον τύπο τοποθέτησης φλάντζης ή άξονα για να ταιριάζει στις απαιτήσεις των μηχανών σας.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν Orbit Hydraulic Motor συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών που περιλαμβάνει:

 • Ειδική τεχνική συμβουλή και βοήθεια επίλυσης προβλημάτων για τον εντοπισμό και την επίλυση τυχόν προβλημάτων με το προϊόν.
 • Προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης για τους πελάτες ώστε να εξασφαλίζεται ότι διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την αποτελεσματική λειτουργία και συντήρηση του προϊόντος.
 • Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του προϊόντος και να παραταθεί η διάρκεια ζωής του.
 • Υπηρεσίες εγγύησης και αντικατάστασης για την αντιμετώπιση τυχόν ελαττωμάτων ή δυσλειτουργιών που καλύπτονται από την εγγύηση του προϊόντος.

Η ομάδα μας από έμπειρους επαγγελματίες είναι αφιερωμένη στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου υποστήριξης στους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας ότι θα πάρουν το μέγιστο από το προϊόν τους Orbit Hydraulic Motor.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

 • Ο υδραυλικός κινητήρας της τροχιάς θα είναι συσκευασμένος σε ένα ανθεκτικό χαρτόνι για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του κατά τη διάρκεια της αποστολής.
 • Το προϊόν θα τυλιγμένο σε περιτύλιγμα φυσαλίδων για την αποφυγή τυχόν βλάβης λόγω της πρόσκρουσης.
 • Το κουτί θα σφραγιστεί με υψηλής ποιότητας ταινία συσκευασίας για να διατηρηθεί ασφαλές κατά τη μεταφορά.

Ναυτιλία:

 • Ο υδραυλικός κινητήρας της τροχιάς θα αποσταλεί μέσω αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών.
 • Οι χρόνοι αποστολής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία του πελάτη, αλλά θα παρέχεται εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.
 • Θα παρέχεται ένας αριθμός παρακολούθησης για να επιτρέψει στον πελάτη να παρακολουθεί το πακέτο του κατά τη διάρκεια της αποστολής.
 • Τα τέλη αποστολής υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία του πελάτη και προστίθενται στο συνολικό κόστος του προϊόντος κατά το check-out.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Helm Tower Noda Hydraulic Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Helm Tower

Τηλ.:: 13567431300

Φαξ: 86-574-86369630

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
υδραυλική μηχανή εμβόλων

Τυποποιημένη JMDG μηχανή εμβόλων σειράς ακτινωτή με την υψηλή μηχανική αποδοτικότητα

Καλή μηχανή εμβόλων αξιοπιστίας υδραυλική λιγότερη διαρροή για τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επίπεδο διανομέα αποζημιώσεων

Μεγάλη ελέγχου δομή ισορροπίας στατικής πίεσης μηχανών ροδών σειράς υδραυλική

Υδραυλικό Έμβολο αντλίας

Υψηλή αναλογία υδραυλική θέση βάρους εγκατάστασης εμβολοφόρων αντλιών προαιρετική

Υλική υδραυλική εμβολοφόρος αντλία χάλυβα άνθρακα για το φορτηγό συγκεκριμένων αντλιών

A10V αντισταθμισμένη πίεση εμβολοφόρος αντλία, ακτινωτή υψηλή με αξονικό έμβολο αντλία φόρτωσης

Υδραυλικός κόπτης τυμπάνων

250KGS υδραυλική υψηλή αποδοτικότητα κοπτών HTC08 HTCE08 τυμπάνων για την κοπή των σχεδιαγραμμάτων σηράγγων

Digger τάφρων που τρυπά την υδραυλική άλεση μικρών μορίων κοπτών HTC18 HTCE18 τυμπάνων με τρυπάνι

Οριζόντιος υδραυλικός κόπτης HDC18 τυμπάνων μύλων βράχου για τους εκσκαφείς της Hyundai/της VOLVO

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας υδραυλική μηχανή εμβόλων προμηθευτής. © 2019 - 2024 hydraulic-pistonmotor.com. All Rights Reserved.